10 veganskih receptov za zajtrk za materinski dan

Materinski dan je ta vikend , in če v svojem življenju niste načrtovali ničesar za to posebno figuro matere, poglejte teh 10 najboljših veganskih receptov za malico za materinski dan. Edina težava, ki jo imate zdaj, je izbira okusnih receptov, ki jih boste pripravili!

10 najboljših veganskih mamo

Veganski francoski toast

Nič ne pove, da te ljubim, kot slasten sveženj francoskega toasta, zadušenega v javorjevem sirupu. to veganski francoski toast od Love & Lemons je narejen iz kruha ciabatta.123 Ti lahko

Bananine cimetove zvitke

Kljub puhastemu videzu so te cimetove žemljice narejene BREZ KRUHA. Ti cimetovi zvitki imajo samo tri sestavine: cimet, banane in datlje, zaradi česar so popoln dodatek k vsakemu brunchu za materinski dan, brez občutka krivde! hvala Hranjenje s sadjem za recept.

Ti lahko

Veganska jajca Benny

Kaj bi bil brunch brez dobrih starih jajc? Všeč nam je ta recept iz Ostra zelenjava , prelit z vegansko holandsko omako.

123 Enostavna veganska čajna kaša | Osnovne sestavine, hitro in TAKO pikantno in okusno! #vegan #chai #brezgluten #minimalistbaker

Muffini s palačinkami Superfood

Veganski mafini iz mase za palačinke in matcha prahu? Zdi se mi kot popoln dodatek za zajtrk. Pridobite recept tukaj .

123

Veganski Quiche s skorjico sladkega krompirja

to zelenjavni quiche ima slastno skorjico sladkega krompirja in je poln tofujevega omaka, češnjevih paradižnikov, česna in žajblja. Meni se sliši slastno!

Peka za zajtrk z borovničevimi muffini

Če je vaša mama sladkosneda, to borovničev mafin spečemo za zajtrk je popolna rešitev.

123

Vegan Chai Latte

Bruncha ne morete postreči brez kofeinskega dodatka v nedeljo zjutraj. Obsedeni smo s tem veganska chai latte recept po Minimalist Baker .

Veganski zajtrk

Če želite ob materinskem dnevu narediti vse, tole recept za veganski fižol, krompir in zelenjavo bo zagotovo naredil vtis.

123

Burrito za veganski zajtrk

Za slastno mamo postrezite to prijetno (brez soje) veganski burrito za zajtrk avtorja Lauren Caris Cooks! Se nam cedijo sline.

123

Berry Smoothie Bowl

Če vaše mame obožujejo lahke jedi, jo navdušite s tem skleda za jagodičevje recept!

123

Priljubljene Objave