5 najboljših slanih rastlinskih jedi iz buč

Ste že imeli dovolj kave z bučnimi začimbami?

Na vašo srečo so buče zelo vsestranska buča – še bolj okusne pa so v slanih receptih, kot so testenine, juhe in celo rižote.

Ker je zahvalni dan oddaljen le teden dni (v Kanadi), smo želeli predstaviti pet množicam prijetnih, preprostih in okusnih receptov za slane buče.Tako kot vsa hrana, ki se deli na Plant You, so tudi ti recepti rastlinski, vegetarijanski in osupljivo (je to beseda?) okusni.

1. Pumpkin Mac & Cheese

Kremna, tolažilna in popolna za jesen. Izdelava timijana za zdravje Najboljši bučni mac & sir bo resno odpihnil vaše termalne nogavice. Je tako bogat in kremast, da sploh ne boste vedeli, da je brez mleka! Recept tukaj .

1.jpg

2. Kremna veganska bučna rižota

To je recept za slano, kremasto in slastno bučno vegansko rižoto, ki bo všeč tudi mesojedcem. S čokolado oblito Katie's sočni recept lahko pripravite celo z masleno bučo, če se tisti dan ne počutite bučno! Recept tukaj .

2.jpg

3. Tajska bučna juha s kokosovim mlekom

Če me spremljate naprej instagram , veš, kako zelo obožujem TAJSKO hrano. Ko sem zaokrožila pet najboljših slanih jedi iz buč, nisem mogla izpustiti te tajske bučne juhe s kokosovim mlekom Okusno vsak dan . Vsi okusi tajske z vso sladkostjo buče. Pridobite recept tukaj .

4. Veganski bučni čili

Zdi se mi, da ne moremo govoriti o jesenskih receptih, ne da bi vključili čili. Sladki in slani vozli so popolna grelna jed za jesen. In kaj lahko naredi čili še boljši? Buča seveda. Oglejte si to neverjetno Veganski bučni čili recept enega in edinega Slastno znanje. Recept tukaj

5. Slana bučna pita

Seveda to ne bi bil bučen zaključek brez omembe PIE. To je veganska, slana bučna pita s koščki mandljev in peteršilja. Poiščite recept na En zeleni planet.

Priljubljene Objave