Nazaj v šolo

Tako je, berem knjige.

Trenutno kar žarim od navdušenja. Po mesecih iskanja duše in raziskovanja sem se odločil, da se vpišem NutraPhoria Program certificiranja holistične prehrane in zdravstvenega trenerja.

Odkar pomnim, me je zelo zanimala vsa hrana in prehrana. To je sčasoma pripeljalo do mojega strastnega projekta – Stresanje sladkorja.Zaradi zaposlitve s polnim delovnim časom in polnega življenja sem se trudil ugotoviti, kako lahko to strast spremenim v nekaj več. Brez kakršnega koli formalnega znanstvenega ozadja sem se počutil, kot da bi bila moja edina možnost vrnitev na univerzo.

Vendar sem po temeljitem raziskovanju naletel na program Holistic Nutrition pri Nutraforija . Nutraforija ponuja svetovno priznane celovite holistične diplomske programe o prehrani, ki so zasnovani tako, da vam pomagajo z lahkoto prehoditi uspešno in nagrajujočo kariero.

Torej, kaj me je konkretno pritegnilo NutraPhoria s certifikacijskim programom Holistic Nutrition & Health Coach?

1. To je najobsežnejši certifikacijski program trenerjev za prehrano in zdravje v Severni Ameriki

Ne samo, da bom imel priložnost izvedeti vse o prehrani, program Health Coach Certification mi bo omogočil tudi, da spoznam celovit odnos med našim umom, telesom in duhom ter še več.

2. Je na spletu in v svojem tempu

To je bila ena največjih spornih točk NutraPhoria programov. Iskal sem nekaj prilagodljivega, kar bi lahko vključil v svoj natrpan urnik. Vsi njihovi prehranski programi so v celoti spletni, samostojni in se učijo na daljavo, kar pomeni, da jih lahko delate po svojem urniku, iz udobja svojega doma.

3. Vključuje poslovno usposabljanje

To je eden najbolj edinstvenih vidikov NutraPhoria Holistic Nutrition & Health Coach Certification program in nekaj, kar sem ugotovil, manjka v drugih spletnih prehranskih programih. Nutraforija vključuje usposabljanje o stvareh, kot so poslovanje, inštruiranje in priprava hrane poleg osnovnih prehranskih komponent, da vas najbolje pripravi na kariero v holističnem prehranjevanju.

Navdušen sem, da to potovanje delim z vsemi vami, in prepričan sem Nutraforija mi bo pomagal deliti, kako živeti bolj zdravo in srečnejše življenje.

Priljubljene Objave