Vodnik po darilih za blogerje o hrani 2020

Vrhunski vodnik po darilih za blogerje o hrani v vašem življenju!

Ali imate ljubljeno osebo, ki je ambiciozna blogerka o hrani? Ta darila so popoln način, da izkažete svojo podporo.

Če imate velike načrte za leto 2021, je to tudi odličen kraj za začetek načrtovanja, kaj boste potrebovali.

Zbral sem vse, kar vsak teden uporabljam v zakulisju, da ustvarim visokokakovostno vsebino okusnega videza. Delim vse, od težke opreme, dodatkov in celo znanja, potrebnega za vodenje bloga o hrani.Ne glede na to, ali nakupujete zase ali za svojega najboljšega blogerja o hrani, z nobenim od teh daril ne boste zgrešili.

Blogerji o hrani, ki jih morajo imeti

Digitalni fotoaparat Sony ZV1

Ta kamera je popolno darilo, če vaš gurman rad piše video blog! Odličen je za vlogiranje za Instagram, Tiktok in YouTube.

Je super prenosljiv in ima stranski izklopni zaslon na dotik. Narejen je za preprosto snemanje z eno roko in ima SteadyShot za hojo ali premikajoče se videoposnetke.

Ta digitalni fotoaparat je bil ustvarjen izrecno z mislijo na ustvarjalce vsebine, tako da bo všeč vsakemu blogerju o hrani!

Sony A7 Mirrorless

Še en fotoaparat, ki je spremenil igre, je brezzrcalni fotoaparat Sony A7. Gre za zelo napreden fotoaparat, ki je odličen za fotografiranje hrane. Snema v surovi obliki, kar je popolno za fotografije kuharskih knjig.

Ta fotoaparat je namenjen blogerjem o hrani, ki želijo izboljšati svoje fotografske sposobnosti in vsakič ustvariti čudovite fotografije. Ta kamera se sicer malo nauči, zato jo priporočam izkušenim blogerjem!

Sony a6000

Če iščete nekaj preprostejšega za uporabo, je Sony a6000 najboljši začetni fotoaparat. To je digitalni fotoaparat, ki je zelo vsestranski. Vsebuje vse osnove in nekaj naprednih funkcij.

Ta fotoaparat je popoln fotoaparat za nekoga, ki šele začenja s fotografiranjem hrane! Še vedno boste dobili super kakovostne fotografije, vendar bo upravljanje nekoliko lažje.

Podcast Mikrofon

In če želite skočiti v svet podcastov, je ta mikrofon za podcaste fantastičen! Je izjemno eleganten in visokokakovosten, zato zajame vse, kar želite posneti.

Dodatki za Food Bloggers

Bela škatla za fotografiranje hrane

Mala bela škatla je nujna za fotografiranje hrane! Pomaga, da vaša hrana izstopa, vaše fotografije pa so videti zelo čiste. Ta majhna bela škatla ne bo zavzela tone prostora in jo je enostavno postaviti in odstraniti.

Zgornje stojalo

Stativ nad glavo je odličen, ko gre za snemanje kuharskih videoposnetkov TikTok, Instagram in pridobivanje tistega kota fotografije hrane nad glavo! Vse, kar morate storiti, je, da ga nastavite in pritisnete snemanje in imeli boste super kul kuhinjo in pekovsko vsebino za svoj vir.

Stojalo za telefon

Stojalo za telefon je še eno odlično darilo za blogerja o hrani, ki dela večinoma sam. Prav pride, ko morate vsebino posneti sami. Hitro lahko snemate videoposnetke in fotografirate, kjer koli ste!

PlantPresets

In seveda so prednastavitve ključ do tega, da so fotografije hrane videti naravnost okusne! Še posebej, če večino fotografij hrane posnamete s telefonom, vam moč prednastavitev spremeni življenje. Je tudi zelo premišljeno darilo za vašega najljubšega blogerja o hrani!

Naše PlantPresets vključujejo 8 različnih prednastavitev, ki se osredotočajo na 4 letne čase, da imate temo fotografije za vsak letni čas.

Oglejte si jih tukaj!

Ring Light

Obročna lučka je nujna za vse vaše potrebe po fotografiranju hrane. Uporabite ga lahko pri fotografiranju in videoposnetkih hrane ter fotografiranju sebe! Ta obročkasta lučka je odlična, ker ima prostor za vaš telefon, tako da boste vedno imeli najboljšo osvetlitev.

Ploščice/podloge za fotografiranje blogov o hrani

Fotografske ploščice so pomembna nadgradnja vaših fotografij hrane, še posebej, če nimate najlepšega pulta za fotografiranje! Vse kar morate storiti je, da ga le položite in nanj razporedite hrano in voila! Videti je, kot da snemate na čudovitem pultu iz lesa ali marmorja. Tudi uporaba različnih ozadij vašim fotografijam hrane doda nekaj raznolikosti.

Načrtovalnik vsebine

Načrtovalec vsebine je odlično orodje, s katerim lahko prehitite svojo vsebino in se pripravite na novo leto! Če ste deklica, ki piše s peresom na papir, je tukaj načrtovalec družbenih medijev in načrtovalec blogov, ki vam bo leta 2021 zagotovo v pomoč.

Še ena odlična najdba je enoletni načrtovalec bloganja, ki je odličen, da pred časom dobite vso svojo sezonsko vsebino: Enoletni načrtovalec blogov

Izobraževanje blogerjev o hrani

Osnovni tečaj fotografije

In če ste začetnik v fotografiji, vam toplo priporočam, da se naučite osnov pri a Udemy oz Skillshare seveda! Zelo koristno je vedeti, kako pravilno uporabljati fotoaparat, in v prihodnosti lahko hitro pridobite naprednejše veščine. To je odlična možnost e-daril, ki ponuja izkušnjo in vrednost!

Tečaj fotografije hrane

Fantastičen vir za vse, kar se tiče fotografije hrane The Bite Shot kanal na YouTubu, je brezplačen in ni darilo, vendar ta blog ne more dokončati, ne da bi ga omenili! Vse njihove vsebine so v celoti prilagojene blogerjem o hrani. Ustvarila jo je profesionalna fotografinja hrane in deli vse svoje najboljše nasvete in trike za pridobivanje najbolj privlačnih in čudovitih fotografij hrane. Če pa želite podariti tečaj fotografiranja hrane, ima Bite Shot tečaj za začetnike in bolj napredne po razumni ceni.

Knjiga: Milijon sledilcev

To je fantastično branje za tiste, ki želijo povečati svoje občinstvo Brendana Kana, naučil vas bo, kako pridobiti pristne in predane spletne sledilce od začetka!

Priljubljene Objave