Vodnik po veganskih počitnicah

Ne glede na to, ali nakupujete zase ali za veganskega kolega, bo ta veganski vodnik po počitnicahvam pomagajo kupiti najboljša darila v tem prazničnem času!

Da bi zajel široko paleto predmetov, sem vključil vse od kuhinjske opreme in izdelkov za dom do veganskih kuharskih knjig in druge literature o dobrem počutju. Ne pozabite deliti tega veganskega prazničnega vodnika z vsemi, ki kupujejo veganskega prijatelja ali družinskega člana, ali pa ga dodajte med zaznamke in si kupite lepo darilo!

Kuhinjska oprema

Instant PotLonec na pritisk je odlično vegansko praznično darilo za vsakogar, ki je na poti, Instant Pot pa je eden najboljših loncev na pritisk na trgu! Hrano skuha v rekordnem času, ne da bi žrtvoval okus. Poleg tega lahko v instant loncu pripravite skoraj vse, kar je zelo priročno, če imate več ust za hranjenje.

Kuhalnik riža

Kuhalniki za riž spremenijo igro, še posebej, če radi pripravljate rastlinske ocvrtke in posodice za zrnje. Ta kuhalnik riža je izjemno enostaven za uporabo in pripravlja okusen riž – veliko boljši kot le na štedilniku. Zdi se mi super za delo od doma kosila.

Dutch Oven

Počutim se, kot da vedno govorim o tem, kako zelo obožujem svojo nizozemsko pečico. In še več časa porabim za uporabo! Rad uporabljam svojo nizozemsko pečico za slane jedi – kot so juhe, enolončnice ali pečenka portobello . Če vi (ali vaš najljubši vegan) radi kuhate, morate imeti nizozemsko pečico.

Naše mesto

Naše ponve Place so odlične, ker so nestrupene, trajnostne in izjemno vsestranske. Ta ponev je odlično darilo za vsakega domačega kuharja, saj ima toliko uporabnih nastavkov. Poleg tega izgleda čudovito na štedilniku vsakogar. Prodajajo tudi trajnostno kuhinjsko posodo.

Set nožev

Visokokakovosten set nožev je obvezen del kuhinje. Ti noži so popolni za vsakodnevno rezanje sadja in zelenjave. Tega imam v kuhinji in zdržal mi je že leta!

Zračni cvrtnik

Kot veganka rastlinskega izvora, ki se izogiba tudi olju, je cvrtnik za mene rešitev, ko gre za cvrtje hrane. Še vedno lahko pripravim vso svojo najljubšo ocvrto hrano brez olja, vendar z enakim slastnim okusom.

Vitamix

Vitamix je najboljši mešalnik na trgu! Je izjemno močan in popoln za pripravo smutijev, omak in juh. Svoj Vitamix uporabljam vsak dan in mislim, da je idealno darilo za vašega najljubšega vegana (ali sebe). V tem letnem času jih lahko najdete znižane in prenovljene po ugodnih cenah!

Mlinček za kavna zrna

Kot poznavalec kave obožujem sveže kuhano kavo. Ta kavni mlinček je impresiven in proizvaja najbolj gladko kavno usedlino.

Francoski tisk

Druga stalnica v moji igri kave je moj francoski tisk. Je preprost za uporabo in pripravi kavo, za katero je vredno umreti. Če imate v življenju snoba za kavo, je to odlično darilo za nadgradnjo njihove igre s kavo.

Keurig

Če niste za fizično delo kuhanja kave, priporočam, da si nabavite Keurig! Keurig je hitrejši in udobnejši od priprave lastne kave, vendar še vedno proizvaja kavo odličnega okusa. In ne pozabite kupiti stroka za večkratno uporabo, da zmanjšate okoljski odtis. Mislim, da so popolni v domači pisarni!

Komplet za pripravo veganskega sira

Ta veganski komplet za izdelavo sira je super zabavno darilo za vegane ali nevegane v vašem življenju! Ta praktični komplet za pripravo veganskega sira naredi fantastičen sir in je tudi odlična dejavnost za druženje s prijatelji ali družino. Je tudi odlično darilo za izmenjavo daril!

Domače blago

Predpasnik

Še posebej taka z zabavno zelenjavo ali srčkanimi volančki, kdo se lahko upre?! Nošenje predpasnikov se morda zdi zastarelo, vendar je tako nujno, ko dan preživite pri kuhanju. Predpasniki rešijo vaša oblačila pred madeži in neredom – zato dodajte malo drznosti v svojo kuhinjo. To je po mojem mnenju popolno darilo!

Kuhinjske krpe

Odličen dodatek k vsaki kuhinji! Te kuhinjske krpe so odlično darilo za skrivno igro Božička ali prijatelja, ki se zaveda sveta. Vsak dan jih rada vidim v svoji kuhinji.

Pomivalne krpe za večkratno uporabo

Uporaba kuhinjskih brisač za večkratno uporabo (švedska krpa) je odličen način za zamenjavo papirnatih brisač, ki izgledajo izjemno dobro v vsaki kuhinji! To je še eno enostavno in zabavno darilo, ki ga lahko prinesete na izmenjavo daril ali za vegana v svojem življenju.

Veganske kuharske knjige

PlantYou kuharska knjiga

Po dveh letih trdega dela sem končno lahko delil svojo prvo kuharsko knjigo z rastlinsko skupnostjo. Vsebuje več kot 140 neverjetnih veganskih receptov, od katerih je vsak skladen z WFPB in je prijazen začetnikom. Zame je bilo pomembno, da naredim to kuharsko knjigo čim bolj dostopno, zato sem vključil nadomestke za običajne alergene in koristne infografike, ki opisujejo sestavine. Poleg tega ima obsežen vodnik za začetnike in vse informacije o hranilni vrednosti! Ta knjiga je popolno darilo za osebo rastlinskega izvora v vašem življenju in meni bi pomenila svet!

Oh, ona žari za večerjo

Ta nova kuharska knjiga je na vrhu mojega seznama v tem prazničnem času! Napisala jo je Angela Liddon, ustanoviteljica Oh, ona žari in neverjetna blogerka o rastlinski hrani. Ta kuharska knjiga bo z več kot 100 recepti na rastlinski osnovi pomagala vsakemu ljubitelju rastlinske hrane zažareti od znotraj navzven.

Nima okusa kot kuharica po piščancu

Podobno, Veganski bloger o hrani Sam Turnbull, ustvarjalec uspešnega veganskega bloga Nima okusa po piščancu , ima neverjetno kuharsko knjigo. Ta kuharska knjiga vsebuje 101 preprost veganski recept, ki je kot nalašč za vsakogar z napornim življenjskim slogom.

Prijazen vegan

Če vas vedno skrbi, kaj prinesti na vegansko (ali nevegansko) večerjo, je The Friendly Vegan kuharska knjiga, polna receptov, ki so kot nalašč za skupno rabo. Poleg tega terecepti so preprosti in jih je enostavno slediti , zagotovo bo všeč vsaki množici (veganski ali ne).

Kuharska knjiga duše sladkega krompirja

Ta kuharska knjiga je polna osupljivih rastlinskih receptov z vsem okusom južnjaške kuhinje ... Zagotovo bodo ti recepti zagotovo všeč vsakemu gurmanu v vašem življenju.

Knjige na rastlinski pogon

Fiber Fueled

Ta knjiga je odlično darilo za vsakogar, ki želi v svoje življenje dodati več rastlin. Fiber Fueled je revolucionaren načrt, s katerim je rastlinska prehrana dosegljiva ne glede na vaš trenutni življenjski slog. Gastroenterolog dr. Will Bulsiewicz daje izjemno prepričljive argumente o tem, kako rastline zdravijo naše črevesje in kako spremeniti vaše splošno zdravje.

Kako ne umreti

Po raziskovanju 15 najpogostejših vzrokov prezgodnje smrti v Združenih državah je ta priznani prehranski strokovnjak ugotovil, da večina od njih vodi k eni stvari, slabi prehrani! In tako v svoji knjižni uspešnici razlaga, kako lahko z rastlinsko prehrano živimo dlje in bolj polno, z lahko prebavljivimi razlagami in praktičnimi nasveti. To je odlično darilo za vsakega zdravega oreha v vaši družini.

Jej, da živiš

Eat To Live je hranljiv rastlinski 6-tedenski načrt, ki spremeni vaše zdravje. Vključuje tudi znanstvene raziskave o lakoti in hrepenenju, ki bodo spremenile vaš pogled na tiste poznonočne prigrizke. Če se nekdo v vašem življenju težko drži rastlinskega načina življenja, je to popolno darilo zanj.

Upam, da vam bo ta vodnik za darila pomagal najti popolno darilo za vašega najljubšega vegana ali zase.

In če iščete darilo, ki bi ga še naprej dajali, si oglejte mojo Načrtovalec PlantYou! Je izjemno ugoden digitalni načrtovalec obrokov, ki je na voljo prek namizja ali mobilne aplikacije. Vsebuje zbirko podatkov z več kot 600 veganskimi recepti za vsak okus in vsako priložnost!

Vi (ali oseba, ki ji podarite naročnino) boste imeli dostop do celotne baze receptov, pa tudi do izbranih načrtov obrokov. Prav tako boste lahko popolnoma prilagodili svoj tedenski jedilnik, vključno s številom obrokov za vsak recept.

Opomba: *Ta članek vključuje pridružene povezave*

Priljubljene Objave