Pregled naročniške škatle Yoga Club

Ste kdaj sanjali, da bi imeli svojega stilista? Vstopite v Yoga Club: oblačila za telovadnico in jogo blagovne znamke, ki jih ročno pripravi stilist in jih vsak mesec dostavijo na vaša vrata!

RECENZIJA JOGA KLUBA
To je objava, ki jo sponzorira Yoga Club.

1_ef09de0c-26d7-47da-a653-6764f38b8c13.pngPrejel sem svojo vročo rožnato joga klub škatli v 10 dneh od nakupa! Bil sem tako navdušen, da sem ga odprl, in to naredil v živo na svoji Facebook strani.

Moram reči, da res nisem vedel, kaj naj pričakujem joga klub Kot vsi uživam v izbiri lastnih oblačil in sem bila živčna ob možnosti oblikovanja, a tudi zelo zaintrigirana.

Po prejemu mojega Yoga Boxa lahko z gotovostjo trdim, da ti stilski kvizi delujejo! Obleka, ki so mi jo poslali, mi ne bi mogla bolje pristajati.

Točno to sem dobil:

Moj najljubši kos je bil ta čudovit športni nedrček znamke Brezplačna joga , ocenjen na 60 ameriških dolarjev. Popolnoma mi je pristajala, nudila je odlično oporo in je bila točno moj stil.

Pregled škatle Yoga Club Pregled škatle Yoga Club

Drugi kos v moji škatli za jogo je bila ta čudovita in preprosta črna majica brez hrbta blagovne znamke yoga Visakai . Je popoln kos za prehod z joge v kavarno ali poležavanje doma! Maloprodajna vrednost tega brezrokavnika je bila več kot 60 $.

In nenazadnje so bile te vojaško zelene gamaše z visokim pasom Svobodni ljudje! Ti so se tudi popolnoma prilegali in bili ravno prav visoki, da sem se počutil udobno pri vadbi z utežmi ali izvajanju gibov joge.

joga klub

Na splošno je moja škatla za jogo vsebovala 3 predmete v skupni vrednosti več kot 190 USD! Daleč od 79 $ stroška škatle. Predmeti so vsestranski, od telovadnice, salona in joge, in zagotovo jih bom zelo uporabljal.

Če iščete cenovno ugoden in vznemirljiv način, da popestrite svojo garderobo za jogo ali vadbo, ne oklevajte in naročite svojega prvega Škatla joga kluba . Še bolje – če naročite s kodo PLANTYOU20, prejmete 20 % popusta na blagajni!

Kliknite tukaj pregledati JogaKlub .

Priljubljene Objave