Veganski bonboni za noč čarovnic (okolju prijazni nasveti)

Noč čarovnic je tik za vogalom in verjetno ste začeli razmišljati o tem, kakšen kostum bi lahko oblekli, predvsem pa vemo, da se sprašujete, kateri bonboni za noč čarovnic so veganski!

Ko verande začnejo žareti z lučkami za noč čarovnic, pride na misel trik ali poslastica! Če ste sledili rastlinskemu življenjskemu slogu, verjetno razmišljate o nekaterih drugih vidikih noči čarovnic, ko gre za vaš vpliv na okolje. Morda razmišljate o tem, kako narediti to noč čarovnic okolju prijazno in kako zmanjšati količino plastike, ko gre za sladkarije in kostume za noč čarovnic, poleg drugih razburljivih delov teh praznovanj. Edina odlična stvar pri noči čarovnic in triku ali poslastici je, da se vse naredi peš, kar je super za naš planet!

Kazalo Poglej večPoglej manj

Tukaj so naši nasveti za zeleno noč čarovnic:

  Kupite svoje kostume iz druge roke.Če kupujete ta kostum zase ali za otroke, lahko v tem letnem času najdete možnosti v vaši lokalni trgovini z rabljenim blagom. Predlagamo tudi zamenjavo kostumov za noč čarovnic s prijatelji starši ali družino v soseščini.
  Odpravite se na lokalno bučo! Nakup lokalnega je odličen način za podporo planetu in nižje emisije, usmerjene naravnost k viru. To je tudi odlična dejavnost, ki jo lahko počnete z družino ali prijatelji v tem letnem času!
  Uporabite vso bučo! Ko izrezujete buče, imate na koncu tono ostankov. Kar lahko storite, je, da pripravite pražena bučna semena in ostanke uporabite za bučno juho ali juho!
  Uporabite vrečke za večkratno uporabo! To je podrobnost, ki jo večina ljudi pogreša, saj je vsako leto lahko razburljivo izbrati svojo opremo in zbrati vse svoje poslastice. Vendar predlagamo, da greste za večkratno uporabo! Zabavna alternativa je klasična prevleka za blazino ali katera koli druga torba za večkratno uporabo.
  Dekor za noč čarovnic je pogosto izdelan iz plastike. Držite se povsem naravnih okraskov, kot so buče, buče, seno in zelenje. Če želite, poiščite rabljene okraske v lokalni trgovini z rabljenimi izdelki. Če najdete kipce ali figure, ki jih lahko uporabljate več let v prihodnosti, predlagamo, da najprej zgrabite te!

Veganski bonboni za noč čarovnic v nizki embalaži

Če poskušate zmanjšati plastiko in želite, da je noč čarovnic bližje nič odpadkov; vaša najboljša možnost bo nizka embalaža. Sladkarije zahtevajo, da so pred zaužitjem zaprte za varen trik ali poslastico. Resda je težko najti možnosti, vendar smo zaokrožili najboljše ideje, a nizko embalažo! • Čokolade ali sladkarije, zavite v folijo – V svoji veleprodajni trgovini poiščite čokolado ali bonbone, zavite v folijo. Običajno v tem letnem času zlahka najdete kvadratke ali kroglice temne čokolade.
  Priboljški v kartonskih škatlah – Cracker Jacks, Dots, Nerds, Junior Mints so vse možnosti za bonbone za noč čarovnic v kartonskih škatlah in so tudi veganske. Kupite jih v velikih količinah, da prihranite denar ali poiščite pakete vrednosti v prazničnih mesecih. Te škatle je mogoče reciklirati brez plastičnih odpadkov.
  sadje – Ima pečat, kajne? Morda ni najbolj priljubljena sladkarija pri otrocih, vendar šteje! Če se želite odločiti za sadje, naj ima lupino kot banana ali pomaranča. Narišite jim obraze, da bo malo bolj zabavno.
  Soda v pločevinkah – To je eden mojih najljubših, ženska v mojem bloku, ko sem bil otrok, je bila prva hiša, v katero sem vsako leto prišel, da bi zgrabil soda za svoje trike ali priboljške. Razdelite gazirano sodo, saj je to zagotovo stvar, ki bo letos prišla v koš za recikliranje brez plastičnih odpadkov. Tudi izbira zdrave možnosti, kot sta Zevia ali La Croix, je vedno dobra ideja.
  Svinčniki/radirke/šablone – Ta je zelo zabaven in veste, da ga bodo uporabljali otroci. Popoln je tudi za otroke, ki imajo morda alergije in vseeno želijo sodelovati v razburjenju noči čarovnic.

Priljubljene veganske sladkarije za noč čarovnic

Če samo poskušate na splošno poiskati veganske sladkarije za noč čarovnic, je to nekaj možnosti, ki si jih občasno radi privoščimo ...

Imate željo po jesenskih okusih? Pridružite se programu Plant Ahead!

To jesen bomo delili vse naše priljubljene, ko gre za te prijetne hrustljave mesece, ki prinašajo bučne začimbe lattes, jabolčne krhlje in vroč kakav! Ko se pridružite našemu programu, boste prejeli vse naše pretekle načrte, vključno z lansko JESENI, v katerih lahko uživate. So popolnoma polnovredne hrane, rastlinskega izvora, brez olja in rafiniranega sladkorja. Ko se pridružite Plant Ahead, vam ne bo treba skrbeti, kaj je za večerjo ali kako veganiti katero koli praznično klasiko. Poskrbeli smo za vas.

Pridružite se programu danes za 7, 99 USD!

Ta članek vključuje pridružene povezave Amazon!

Priljubljene Objave