Najboljši veganski parmezan brez mlečnih izdelkov

Naučite se pripraviti veganski parmezan iz samo 3 sestavin v manj kot 5 minutah. Ta recept je hiter, enostaven in odličnega okusa!

Pritožba številka ena, ki jo boste slišali od ljudi, ki poskušajo zmanjšati živalske izdelke, je KAJ JE S SIROM?!.

NAJNOVEJŠI VIDEO POSNETKI

Torta s čokoladnimi koščki arašidovega masla Več videoposnetkov0 sekund od 1 minute, 13 sekundglasnost 0% Pritisnite shift vprašaj za dostop do seznama bližnjic na tipkovnici Bližnjice na tipkovniciOmogočenoOnemogočeno Predvajaj/PremorPROSTOR Povečanje glasnosti Zmanjšaj glasnost Išči naprej Išči nazaj Napisi vklopljeni/izklopljenic Celozaslonski/Izhod iz celotnega zaslonaf Izklopi/Vklopi zvokm Iskanje %0-9Naprej Recept za veganske žemlice z jogurtom 03:40 V živo 00:00 00:42 01:13

Jaz sem z vami ljudje. Nekateri obroki zahtevajo le potres s parmezanom. Brez tega špageti in pica enostavno niso enaki.Na vašo srečo imam recept za najlažji veganski parmezan. Skrivna sestavina – indijski oreščki!

Ta parmezan ima teksturo in sirast okus pravega posla, vendar je namesto tega narejen iz surovih indijskih oreščkov. Bonus – poln je tudi vlaknin ter vitaminov in mineralov, kot so magnezij, b12, železo in kalij. Brez pravega sira je tudi BREZ KRIVDE! Torej potresite stran ljudi - na koruzo, pečen krompir, enolončnice (razumete bistvo).

Veganski parmezan iz treh sestavin

Sestavine:

1 skodelica surovih indijskih oreščkov
1/2 skodelice prehranski kvas
1 žlica česna v prahu

navodila:

V mešalniku ali kuhinjskem robotu zmešajte vse sestavine in mešajte, dokler ne postanejo drobtine ali dokler ne dosežete želene konsistence. Lahko dodate sol ali več česna v prahu, da dosežete želeni okus.

*Hraniti v zaprti posodi pri sobni temperaturi

Priljubljene Objave