Bodoča princesa tedenska veganka

Ste se kdaj vprašali, kako se prehranjuje kraljeva družina?

Bodoča princesa Meghan Markle pravi, da se med tednom na splošno drži rastlinske prehrane.

V nedavnem intervju z revijo Hello je Suit's Star povedal, da poskušam med tednom jesti vegansko, nato pa imam malo več prožnosti pri tem, s čim se ukvarjam ob koncu tedna.Na svojem zdaj izbrisanem blogu o hrani in življenjskem slogu The Tig je Markle povedala, da so testenine ena njenih najljubših jedi vseh časov.

Markle se bo s princem Harryjem poročila 19. majathtega leta v kapeli svetega Jurija na gradu Windsor v Angliji.

Med tednom poskušam jesti vegansko, nato pa imam malo več prožnosti pri tem, s čim se ukvarjam ob koncu tedna. (1)

Ni edini kralj

Medtem ... Markle ni prvi 'kraljev', ki uživa večinoma vegetarijansko prehrano. Po mnenju kraljičinega nekdanjega kuharja Darren McGrady , princesa Diana je običajno zahtevala vegetarijanske jedi, medtem ko se je vedno izogibala rdečemu mesu.

Princesa-dianaa.jpg

Torej, kaj točno je tedenski vegan?

Delodnevni vegan opazi, da se poraba mesa zmanjša za 70 %. Od ponedeljka do petka se prehranjujejo vegetarijansko ali vegansko, nato pa ob koncu tedna uživajo meso ali živalske izdelke, če se tako odločijo.

Izraz vegetarijanec med tednom je nedavno skoval strokovnjak za trajnost Graham Hill, ki je naredil Ted Talk na temo, ki ima zdaj več kot 2, 2 milijona ogledov.

Ena od prednosti tega pristopa je, da se večini ljudi zdijo majhne spremembe bolj 'izvedljive'. Upamo, da te majhne spremembe (na primer vključitev brezmesnega ponedeljka v vašo prehrano) sčasoma privedejo do velike spremembe: postanete popolnoma vegan ali vegetarijanec.

Kaj menite o veganskem gibanju med tednom? Pridružite se pogovoru na Facebook , Instagram in Plant You Skupina za podporo rastlinam !

Priljubljene Objave