Iskrena ocena okolju prijazne vzmetnice Douglas

Za to objavo sem sodeloval z GoodMorning.com in dobil sem vzmetnico v zameno za svoje misli. Mnenja v tem blogu so moja. V tej objavi so pridružene povezave, kjer bom prejel majhno provizijo, če kupite brez dodatnih stroškov. Hvala za tvojo podporo.

Vzmetnica Douglas

Trdno verjamem, da je kakovosten spanec eden najpomembnejših vidikov zdravega načina življenja. In ko gre za dober spanec, je nekaj stvari pomembnejših od udobne vzmetnice.Pred kratkim smo se preselili v nov dom in z njim želeli nadgraditi našo vzmetnico. Vedno smo sanjali o veliki zakonski postelji, želeli pa smo tudi nekaj udobnega, kar ne bi pokvarilo denarja.

Po raziskovanju vzmetnic (tam zunaj je veliko možnosti), the Vzmetnica Douglas podjetja GoodMorning.com se je zdelo kot popolno prileganje v smislu trdnosti, cene in okoljskega odtisa.

Vzmetnica Douglas in okolje

Velika žrebanje za nas, ko je šlo za Vzmetnica Douglass je bil njihov okolju prijazen pristop k proizvodnji.

Prvič, vzmetnice so v celoti izdelane v Kanadi, kar jim pomaga preprečiti ogljični odtis, povezan z mednarodnim prevozom. Vsa pena, blago in embalaža so prav tako pridobljeni na kanadskih tleh.

Medtem uporabljajo vrhunsko spominsko peno, imenovano ecoLight®️ki ima enako vzdržljivost, ima običajno spominsko peno visoke gostote z do 40 % manj ogljičnega odtisa. Preberete lahko več o njihovih okoljsko ozaveščenih prizadevanjih tukaj .

Udobje in vzmetnica Douglas

Douglas se trži kot srednje trda vzmetnica, ki pomaga podpirati poravnavo hrbtenice in razbremeni točke pritiska za vse spalne položaje.

Dva tedna sva čez in podal bom svoje 100-odstotno iskreno mnenje – ZALJUBLJEN sem v to vzmetnico. Je tako udoben in se prilega vašemu telesu. Ne morete čutiti, da se vaš partner ali hišni ljubljenček premika poleg vas, in ima plast hladilne pene, da se med spanjem ne pregrejete. Ne zbujam se več sredi noči ali zgodaj zjutraj, ko moj partner vstane v službo.

Glede na to lahko zagotovo rečete, da ima tisti občutek 'spominske pene', ki oblikuje telo, namesto trdnosti tradicionalne vzmetnice z zvitki/zglavnikom, zato morate presoditi, ali bi bilo to za vas ali ne. Še en edinstven vidik je, da na tej vzmetnici ne bi smeli imeti škatlaste vzmeti, zato je veliko nižje od tal, kot sem jih vajen.

Cena vzmetnice Douglas

Pred približno petimi leti, ko sva z zaročencem kupila našo zadnjo vzmetnico, mislim, da sva plačala skoraj 2000 dolarjev. Ko smo določali ceno nove vzmetnice velikosti King, smo bili prijetno presenečeni, ko smo videli, da Douglas iz GoodMorning.com stane samo 849 $ za King in 749 $ za Queen.

Ne samo, da je cena izjemna, v škatli hitro prispe na vaš prag. Ni tako težek, kot bi pričakovali, vendar bi zagotovo želeli, da bi ga dve osebi upravljali in prinesli v spalnico. Ko škatlo razrežete in odlepite vzmetnico, je pripravljena za skok v manj kot 10 minutah.

Če niste prepričani, ima GoodMorning.com tudi 120-nočni preskus spanja zagotovite, da vam ustreza.

Končne misli

Noro udobna vzmetnica, ki pride na vaš prag v škatli po nižji ceni kot v velikih trgovinah – prodal sem! Toda v resnici ... nimam se kaj dosti pritoževati, ko gre za vzmetnico Douglas.

Mislim, da je bila popolna za naju s partnerjem, a spet je malo drugačen občutek pene od tistega, ki ste ga morda vajeni. Za nas je všeč faktor oblikovanja telesa pene in izolacija gibanja, tako da nas ponoči ne motijo.

Storitve za stranke so prav tako vrhunske, kot tudi njihov 120-nočni preizkus spanja. Če vas Douglas ne prodaja, ima GoodMorning.com na izbiro več različnih vzmetnic! Zgrabi svojega Douglas tukaj

Priljubljene Objave