Brezplačna tabela tedenskega načrtovanja obrokov

Tabela tedenskega načrtovanja obrokov je lahko resnično transformacijsko orodje na vaši poti do zdravja.

Ta preprost urnik načrtovanja je eden največjih razlogov, da sem se končno lahko za vedno držal življenjskega sloga, ki temelji na polnovrednih živilih in rastlinah. Če načrt zapišete v tabelo tedenskega načrtovanja obrokov, lahko prihranite ogromno denarja pri nakupu živil, razvijete učinkovito strategijo priprave obroka in jeste bolj zdravo kot kdaj koli prej.

Priprava veganskega obrokaV tem blogu vas bomo popeljali skozi tedenski sistem načrtovanja obrokov po korakih, da vas pripravimo na uspeh. Najprej prenesite našo 100-odstotno brezplačno tabelo tedenskega načrtovanja obrokov. To lahko vsak teden natisnete in postavite v hladilnik, da načrtujete svoje tedenske obroke.

Kazalo Poglej večPoglej manj

Zgrabite svojo brezplačno tabelo za načrtovanje obrokov

Veš, da si želiš …

Pošlji mi prenos

Ne bomo vam pošiljali vsiljene pošte. Odjavite se kadar koli. Zgrajeno s ConvertKit

Če želite, da načrtovanje in razvoj nakupovalnih seznamov opravimo namesto vas, se lahko za samo 7, 99 USD/mesec pridružite aplikaciji PlantYou Planner. V aplikaciji je na desetine pripravljenih načrtov polnovrednih rastlinskih obrokov, pripravljenih za vas, s seznamom živil, navodili za recepte po korakih in makri za vsak obrok. Vsak mesec izdamo popolnoma nov načrt obrokov.

Pridružite se načrtovalcu PlantYou

Vredu. Zdaj pa preidimo na vodnik po korakih o tem, kako dejansko uporabiti našo tabelo za načrtovanje brezplačnih obrokov, ki vam bo pomagala prihraniti čas in denar.

Vodnik po korakih za načrtovanje tedenskega obroka

Tukaj je podroben vodnik po korakih o tem, kako udejanjiti tedensko načrtovanje obrokov. Zgrabite prenos digitalne tabele tedenskega načrtovanja obrokov in se lotimo posla.

Zgrabite svojo brezplačno tabelo za načrtovanje obrokov

Veš, da si želiš …

Pošlji mi prenos

Ne bomo vam pošiljali vsiljene pošte. Odjavite se kadar koli. Zgrajeno s ConvertKit

Nastavite urnik

Vsak teden izberite določen čas in datum za nakupovanje živil in pripravo obrokov. Obroke pripravljamo v nedeljo, da se bolje pripravimo na delovni teden, ki je pred nami. Predlagamo, da izberete dan, ko niste v službi in imate čas, da preživite nekaj ur, ki jih lahko posvetite pripravi obrokov za teden dni. V načrtovalniku PlantYou smo vključili seznam živil, ki ga lahko vzamete s seboj vsak teden, da vam prihrani čas in si ne bi naredili svojega.

S tem organiziranim seznamom boste prihranili ogromno časa, da vam ne bo treba sestavljati svojega. V nasprotnem primeru si lahko vzamete čas in napišete seznam, ki ga boste vzeli s seboj, ko greste po nakupih. Predlagamo tudi manjše priprave sredi tedna v sredo. Predlagamo, da naredite to dodatno mini pripravo obroka, da bo vaša hrana ostala sveža. Ta kratka priprava je običajno za vaša kosila ali hitre večerje.

Posode za shranjevanje in pripravo obrokov

Uporaba najkakovostnejših posod za pripravo obrokov in posod za shranjevanje hrane je velik vidik uživanja v pripravi obrokov vsak teden, ko sledite rastlinski prehrani s polnovredno hrano, saj boste jedli obilico svežih izdelkov. Želite, da so vaše posode visoke kakovosti in nepredušne, da bo vaša hrana čim dlje ostala sveža.Ko boste zajeli te pomembne vidike, boste pripravljeni na uspeh, ko gre za učinkovito pripravo obrokov vsak teden.

Nedavno smo napisali članek o tem, zakaj je Carliegh, ustanovitelj podjetja Plant You, zamenjal plastične posode za steklo in druge okolju prijazne materiale – Najboljše okolju prijazne posode za pripravo obrokov . Prednosti tega prehoda so spremenile njeno izkušnjo priprave obrokov in prispevale k boljšemu planetu. Želimo, da se zavedate, da so najboljše posode za pripravo obrokov običajno iz stekla ali nerjavečega jekla, brez BPA, primerne za zamrzovanje/pomivalni stroj in mikrovalovno pečico.

Če želite poenostaviti, kaj morate upoštevati pri izbiri posod za pripravo obrokov; zastavite si naslednja vprašanja:

  • Ali so vzdržljivi ali neprepustni?
  • Bo moja hrana ostala sveža dlje časa?

Ko imate ustrezne posode za pripravo obrokov, ste pripravljeni na začetek priprave!

Načrtujte pripravo

Predlagamo, da si daste 2 možnosti zajtrka, pri čemer zmešate in uskladite svoje recepte za kosilo in večerjo, da uživate kot ostanke ves teden. To so običajno 2-3 recepti, ki jih pripravite vnaprej in vsak dan zamenjate glede na to, kaj vam je ljubše. Nekateri ljudje radi jedo isto stvar vsak dan, da bi prihranili čas, in to lahko storite tudi vi, če to najbolje ustreza vašemu urniku. Ugotovimo, da to počnemo za zajtrk ali kosilo, ko vemo, da je pred nami natrpan teden in želimo prihraniti čim več časa.

V Načrtovalec PlantYou , smo postavili kalorične cilje na povprečno 1200 kalorij na dan za eno osebo. To omogoča raznolike obroke, vključno s prigrizki in sladicami v vaši prehrani. Ko postanete član, imamo tudi e-knjigo polnovrednih rastlinskih prigrizkov in sladic, v kateri lahko črpate navdih za zdrave možnosti!

Strokovni nasveti in triki za tedensko načrtovanje obrokov

Serijski kuhar

Radi kuhamo v velikih serijah čez teden, še posebej v zelo napornih tednih. Zato izberite tri obroke iz Načrtovalec PlantYou aplikacijo, ki vključuje zajtrk, kosilo, večerjo in jih pripravite v velikih serijah! Spodbujamo tudi uporabo lončka ali instant lonca, ko kuhate tudi za svojo družino.

Pregled sestavin

Preverite, ali vaši recepti uporabljajo podobne sestavine, da prihranite nekaj več denarja na računu za živila in času v kuhinji. Na primer; če iščete recept za večerjo, kot je Lentil Sloppy Joes, predlagamo, da pripravite recept za kosilo, ki vsebuje tudi lečo! Svoje sestavine lahko uporabite v več receptih in to bo pospešilo postopek.

Naučite se večopravilnosti

Radi pripravljamo več receptov hkrati. Na primer, ko kuhate krompir, začnite rezati zelenjavo ali pripravljati hitrejše recepte, da jih ne boste motili, preden se premaknete na naslednji korak za bolj poglobljene recepte. Ko enkrat stopite v ritem, se ne boste mogli ustaviti!

Pridružite se programu načrtovanja obrokov

Ko vam primanjkuje časa, določite, kako dolgo bo recept trajal. V Načrtovalec PlantYou imamo recepte, ki vzamejo le 10 do 30 minut. Tako lahko v manj kot 30 minutah pripravite kosila za ves teden! Lahko rečete, TIME SAVER!?! Zato si pri iskanju hitrega obroka oglejte časovno dolžino kartice z recepti.

Uporabite brezplačno tabelo za načrtovanje obrokov

Ustvarili smo tabelo za načrtovanje obrokov, da vam pomagamo začeti s pripravo obroka. Tukaj smo, da vas podpremo na najboljši možni način, prvi korak pa bo organiziranost v kuhinji. Zato prenesite to tabelo za pripravo obrokov zdaj!

Zgrabite svojo brezplačno tabelo za načrtovanje obrokov

Veš, da si želiš …

Pošlji mi prenos

Ne bomo vam pošiljali vsiljene pošte. Odjavite se kadar koli. Zgrajeno s ConvertKit

Končno ste zdaj pripravljeni začeti pripravljati obrok, le da se zdaj sprašujete, kje najti vse tiste zdrave recepte, kajne?

Ne skrbite, pokrili smo vas, ko gre za polnovredne rastlinske recepte brez rafiniranega sladkorja in olja! Naši načrti obrokov so preprosti in vedno enostavni za pripravo. Toplo priporočamo, da se naročite na naše aplikacija ko preidete na rastlinski življenjski slog ali postanete začetnik pripravljalec rastlinskih obrokov za lahkotno izkušnjo, ki podpira vaše cilje, da ostanete na pravi poti z upoštevanjem zdravega načina življenja.Ne želite, da bi porabili več časa, kot ga potrebujete, ko gre za tedensko pripravo obroka!

Zdaj se lahko pridružite Načrtovalec PlantYou za samo 7, 99 USD/mesec in prejmite zbirko podatkov s 650+ polnovrednimi rastlinskimi recepti, med katerimi lahko izbirate, ter nov načrt obrokov vsak mesec! Ne odlašajte in se pridružite skupnosti Plant You še danes.

Priljubljene Objave