Brez peke bananinega kruha Bliss Balls

Te kroglice iz bananinega kruha brez peke so vaš novi zajtrk, sladica in prigrizek pred vadbo. Polni arašidovega masla, chia semen in ovsa zagotavljajo odlično ravnovesje med vlakninami in energijo ter so popolni za pripravo obrokov.

Bliss Balls

Odkar sem naredil te kroglice iz bananinega kruha brez peke, imam pesem ACDC Velike žoge v moji glavi.

Te kroglice so velike in okusne LOL. Narejeni iz ooey gnjecavega arašidovega masla, banane in temne čokolade, so tudi zdravi, brez glutena in veganski!Energijske kroglice so viralna senzacija! Na internetu ste jih morda videli pod neštetimi različnimi imeni, vključno z energijskimi grižljaji, beljakovinskimi kroglicami in močnimi kroglicami.

Tem sem dal vzdevek blažene kroglice iz očitnih razlogov. Čeprav rada preizkušam različne vrste energijskih kroglic, je današnji osnovni recept torta preprosta in okusna z osnovnimi zdravimi sestavinami.

Brez peke bananinega kruha Bliss Balls

Prav tako je bilo ključnega pomena, da te kroglice naredite vnaprej kot del priprave obroka tega tedna. Za pripravo so porabili manj kot 10 minut. Potem pa so bili pripravljeni v hladilniku ves teden, ko sem potreboval nabiranje ali kaj sladkega. Veliko boljša alternativa sladkarijam ali pakirani beljakovinski ploščici.

To mi je tako všeč pri pripravi obrokov. Če imam vse svoje okusne obroke v hladilniku in pripravljene za zaužitje na začetku tedna, me manj mika, da bi se oddaljil od svoje rastlinske prehrane in porabim manj denarja za nakup obrokov za s seboj ali predpakiranih obrokov v mikrovalovni pečici. Po službi imam tudi veliko več časa za stvari, ki jih imam rad.

Za še bolj okusne in ENOSTAVNE veganske recepte si oglejte Planer ! To je aplikacija za načrtovanje obrokov z novimi recepti, dodanimi vsak teden. Načrti obrokov so popolnoma prilagodljivi, kar vam omogoča izbiro jedi in nastavitev števila porcij. Ponujamo tudi seznam nadomestkov za diete brez soje, brez glutena in brez oreščkov. Z več kot 500 recepti boste zagotovo uživali v svojih dnevnih obrokih!

test

Recept: Brez peke Banana Bread Bliss Balls (veganske in brez glutena)

Te kroglice Banana Bread Bliss so veganske, brez glutena in zdrave! Popoln zajtrk, prigrizek pred vadbo ali sladica. 5od6ocene

Sestavine

 • 1 1.4 skodelica Valjani oves brez glutena
 • 2 Zrele banane
 • 2 žlica Chia semena
 • ½ skodelica Naravno arašidovo maslo
 • skodelica Čisti javorjev sirup
 • 1.4 žlica Morska sol
 • 1 žlica Nesladkan kokos v kosmičih
 • ½ skodelica Stopljena veganska čokolada

Navodila

 • Vse sestavine razen soli in kokosa dajte v veliko posodo za mešanje. Mešajte, da se združi. Začeti mora biti podobno rahlo lepljivemu testu. Dodajte več ovsa ali več arašidovega masla, odvisno od tega, ali je mešanica preveč tekoča ali pretrda. Skledo za 30 minut postavimo v hladilnik, da se strdi.
 • Skledo vzamemo iz hladilnika in testo razdelimo na kroglice želene velikosti. Zmočite roke in jih razvaljajte v kroglice.
 • Shranjujte v hladilniku v nepredušni posodi do 1 tedna.

Priljubljene Objave