Petminutni rastlinski obroki (enostavni in zdravi!)

Tukaj je pet okusnih in zdravih rastlinskih obrokov, ki jih lahko sestavite v petih minutah ali manj!

Enostaven petminutni burrito.

Ni nujno, da je rastlinska prehrana zamudna ali težka – in tukaj sem, da vam to dokažem.Veliko mojih bralcev na Instagramu in Facebooku je prosilo za več PREPROSTIH, ENOSTAVNIH IN HITRIH rastlinskih obrokov. Razčlenil vam bom pet najlažjih rastlinskih kombinacij obrokov, ki jih lahko dobesedno sestavite v manj kot petih minutah. Te rastlinske obroke lahko pripravite za teden dni ali pa jih jeste za kosilo ali večerjo.

To so moja izbira, ko imam naporen teden v službi in doma. Zadnje čase si poskušam vsak večer vzeti čas, da se osredotočim na svoj študij certifikata Holistic Health Coach pri Nutraforija . Zame je tako pomembno, da zagotavljam Posadite vas bralcem z izobraženimi, zdravimi recepti in nasveti – in Nutraforija mi to omogoča s svojimi temeljitimi nauki o prehrani.

Vendar to pomeni, da imam ponoči manj časa za pripravo večerje. VSTOPI v te super preproste rastlinske obroke. Resno – to so rešitelji življenj – in pomagajo meni in mojemu fantu, da se izogneva, da bi jedla slabe obroke zunaj in porabila nepotreben denar (WIN-WIN).

  1. Veganski burrito: tortilja, polnjena s fižolom iz konzerve, sesekljano zelenjavo, salso in avokadom. Profesionalni nasvet: poiščite fižol v pločevinkah z nizko vsebnostjo natrija in sladkorja ali še bolje – pripravite ga sami čez vikend, če veste, da želite burito ves teden!
  2. Skleda za riž teriyaki: Uporabite pripravljen riž ali instant riž in ga vrzite v mikrovalovno pečico z nekaj zamrznjene zelenjave, tofujem in teriyakijem, sojino omako, kokosovimi aminokislinami ali tamarijem!
  3. Sendvič s humusom: Ta je glavna sestavina kosila. Vzemite zavitek ali polnozrnat kruh, ga namažite s humusom in oblecite z zelenjavo, ki jo imate na voljo (tj. kalčki, paradižnik, paprika in gobe).
  4. Pita pica: vzemite pitto in jo prelijte z omako marinara, ostanki zelenjave in prehranskim kvasom ali veganskim sirom. Pogrejte ga v ponvi ali mikrovalovni pečici ali uživajte hladnega.
  5. Zelenjavne testenine: Uporabite pripravljene polnozrnate testenine ali sveže kuhane in na vrh položite kozarec marina omake in zamrznjeno ali svežo zelenjavo. Kuhajte v mikrovalovni pečici ali v plitvi posodi na štedilniku.

Priljubljene Objave