PB&J Smoothie Bowl (veganski in brez rafiniranega sladkorja)

Okusna, hranljiva in naravno sladkana posoda za smoothie PB&J, ki spominja na vaš klasični sendvič z arašidovim maslom in želejem. Ta skleda doda tudi kanček beljakovin z arašidovim maslom in chia semeni ter je veganska, brez glutena in rafiniranega sladkorja!

Arašidovo maslo in marmelada. Si lahko omislite popolnejšo kombinacijo? To je klasična kombinacija, s katero res ne morete zgrešiti – tudi v smutiju!

Polni sadja in vaših najljubših dodatkov, smoothie bowli niso samo zdravi, ampak tudi izjemno zadovoljivi (še posebej, če ste sladkosnedi, kot sem jaz!)Danes bom z vami delil svoj absolutno najljubši recept za smoothie bowl PB&J. Gre za podobo klasičnega najljubšega in vključuje samo štiri glavne sestavine ter mešalnik!

PB & J Smoothie Bowl.png

Preprosto dodajte mešane jagode, chia semena, arašidovo maslo in mandljevo mleko v mešalnik in mešajte do gladkega. Prelijte v skledo in prelijte s svojimi najljubšimi. Obožujem konopljina semena, kokosove kosmiče in več chia semen za povrh.

Če obožujete arašidovo maslo tako kot jaz, boste tudi vi želeli pripraviti mojo klasiko veganski piškoti iz arašidovega masla in te energijske kroglice brez peke!

Zakaj chia semena?

Dodajanje Chia semena vsakemu smutiju ga bo zgostilo in mu dalo bolj mehko konsistenco (kajti kdo ne obožuje sladoleda iz sadja?!) Chia semena imajo tudi nešteto zdravstvenih koristi, vključno z: dodanimi vlakninami, omega 3 maščobnimi kislinami, železo, kalcij in antioksidanti. Chia semena lahko najdete v večini trgovin z zdravo hrano ali pa jih kupite na akciji tukaj .

Viva Naturals - NAJBOLJŠA surova organska chia semena, 2 lb vrečka

Recept: PB&J Smoothie Bowl

Okusna skleda za smoothie, ki spominja na vaš klasični sendvič z arašidovim maslom in želejem. 5od2ratings Print Recipe Pin Recipe

Sestavine

 • 1.5 Skodelice Zamrznjene jagode
 • 2 žlica Povsem naravno arašidovo maslo
 • 2 žlica Chia semena
 • 1 skodelica Nesladkano mandljevo mleko

Neobvezno: nesladkani kokosovi kosmiči, chia semena, več zamrznjenih jagod in konopljini srčki za preliv.

  Navodila

  • V mešalnik dodajte zamrznjene jagode, arašidovo maslo, chia semena in mandljevo mleko.
  • Mešajte do gladkega.
  • Mešanico za smoothie vlijemo v skledo in dodamo prelive po izbiri.

  Priljubljene Objave