božični potpuri

Ta recept za božični potpuri bo spremenil vaš dom za praznike. Potrebujete le pet minut in en lonček, da bo vaš dom zadišal po božični pravljični deželi.

Če želite, da vaš dom diši po božiču, ne iščite dlje od tega preprostega recepta za božični potpuri. Ne morem si predstavljati vonja, ki bi bolj spominjal na praznike kot cimet, sveža pomaranča in brusnice, ki vrejo nad štedilnikom.Ta potpuri je lahko tudi popolno praznično darilo ali hiter naravni osvežilec zraka za vaš dom.

Zakaj vam bo všeč ta recept za potpuri

Ko enkrat pripravite ta potpuri po receptu, ga boste želeli pripraviti za vsak praznični praznik ali zabavo! Evo zakaj:

  Noro enostavno je:Ta recept, ko zagotovite vse sestavine, vzame dobesedno 5 minut in umaže samo en lonec. Kaj je lahko boljšega od tega?! Vaša hiša ostane osupljivo dišeča več dni:Ta potpuri lahko naredite enkrat in ga pustite vreti na majhnem ognju cel dan. Ko se zjutraj zbudite, ponovno napolnite lonec z vodo in pustite, da čudovit božični vonj prevzame vaš dom. To lahko traja do štiri dni. Lahko ga podarite:Vse potrebne sestavine za pripravo tega prazničnega potpourija stresite v kozarec in ga podarite prijatelju ali družinskemu članu. To je ultimativno premišljeno božično darilo DIY, ki bo poskrbelo, da bo dom vašega prijatelja ali družine dišal po sanjah.

Kaj daste v božični potpourri?

Ta recept za potpuri je zelo hiter in uporablja samo pet zelo preprostih sestavin, ki jih najdete v vaši lokalni trgovini.

To vključuje:

 • Sveže brusnice: običajno jih najdete na oddelku z zelenjavo in sadjem v trgovini z živili okoli božiča.
 • Pomaranča za popek: tudi to boste narezali in vrgli v lonec. Prav vsaka pomaranča bo opravila delo.
 • Svež rožmarin: daje omamen vonj. Uporabite nekaj vejic, druge pa shranite za svoj praznični obrok (na primer nadev)!
 • Cimetove palčke: Razlaga ni potrebna! Vonj cimeta kar kriči po praznični čarobnosti.
 • Ekstrakt vanilije: doda dodatno plast temu preprostemu receptu za potpuri z vonjem vanilije. Čisti je najboljši, vendar so tudi umetne stvari v redu.

Kako naredite potpourri?

Za pripravo potpourija preprosto zberite sestavine, vključno z brusnicami, pomarančo, rožmarinom, cimetovimi palčkami in ekstraktom vanilije.

Kos za kosom postavite v lonec ali pečico. Posnemite sliko, preden jo polijete z vodo, ker izgleda tako praznično!

Zalijemo z vodo do roba. Nato pristavimo na štedilnik in zavremo. Znižajte ogenj in pustite, da na štedilniku zavre in odpihne v zrak. Vsako jutro do 4 dni dolijte vodo po potrebi.

Drugi veganski božični recepti, ki vam bodo všeč!

Recept: Čas priprave:5 min Čas kuhanja:5 min

Sestavine

 • 1 ½ skodelice sveže brusnice
 • 1 oranžna, narezana
 • 2 vejice rožmarin
 • 4 palice cimet
 • 1 čajna žlička izvleček vanilije
https://www.instagram.com/p/CJEhQ8inlsx/ Tečaj:počitnice

Priljubljene Objave