Najboljši recepti za burgerje na rastlinski osnovi

Poletje je tik za vogalom in zakurimo naš žar s pregledom absolutno najboljših rastlinskih hamburgerjev na internetu naših najljubših veganskih blogerjev!

V poletnem času ni nič boljšega od ledeno mrzle pijače in slastnega zelenjavnega burgerja. Ne glede na to, ali obožujete burgerje iz črnega fižola ali kaj bolj »mesnatega«, smo vam pripravili seznam najboljših rastlinskih receptov za burgerje na internetu.

Burger iz črnega fižola in riža

To okusno Burger iz črnega fižola in riža moja prijateljica Rachel iz Rastlinski nemir je preprost in zdrav recept za burgerje, ki uporablja polnovredne sestavine rastlinskega izvora. Poln črnega fižola in riža je tudi polpet z beljakovinami, ki ga lahko uporabite tudi za pripravo obroka.Zelenjavni burgerji na žaru

te Zelenjavni burgerji na žaru mojih prijateljev Jasmine in Chrisa pri Sladko preprosto vegansko vam bo šla voda v usta! Realistični mesni polpet bi bil všeč tako veganom kot mesojedcem, poleg tega pa je zdrava alternativa, sestavljena iz gob in črnega fižola.

Veganski Big Mac

Če hrepenite po a klasični big mac , a veganski slog, Francesca iz Na rastlinski osnovi ste pokrili. Ta veganski big mac uporablja poleg mesnih polpetov za resnično realističen rastlinski burger, prelit s slastnim topljenim veganskim sirom in posnemano omako big mac.

Če iščete super zdrav in okusen burger na rastlinski osnovi, ne iščite dlje kot Veggiekins Burgerji Green Garden ! Polni špinače, belega fižola in kvinoje so ti burgerji wfpb brez olja in nadvse okusni. Najboljši del? Skritega zelenja ne boste niti okusili!

Burgerji iz sladkega krompirja in čičerike

Te okusne burgerji iz sladkega krompirja in čičerike so najljubša rastlina vaše družine. Kombinacija sladkega krompirja in čičerike skupaj s peteršiljem in česnom ustvari čudovit profil okusa in jih lahko zamrznete za kasnejšo uporabo.

Osupljiv burger z gobami

To ime tega Osupljiv burger z gobami avtor megunprocessed pove vse! Združitev slastne gobove polpete Portobello s slano feto tofuja prevzame vse po robu. Burger se sestavi v manj kot pol ure.

Jalapeno burger iz sladkega krompirja

Ljubitelji začimb združite se! to Jalapeno burger iz sladkega krompirja avtor Obrat temelji na proračunu je na vrhu našega seznama, ker je v enakih delih hranljiv in okusen. Dodajte jalapeno papriko za prijetno pikantnost in dobili boste zmagovalno kombinacijo, ki jo boste želeli peči na žaru vse poletje.

Pečene rezine sladkega krompirja

Iščete popolno stran svojega rastlinskega burgerja? Ne iščite dlje od teh neverjetnih Pečene rezine sladkega krompirja avtorja Hannah iz dve žlici.ca . Hrustljavi, slani in okusni, s temi zagozdmi v topli poletni noči resnično ne morete zgrešiti.

Ponev s pečenimi šparglji in tahinijem

To zaokrožuje naš seznam najboljših rastlinskih hamburgerjev Ponev s pečenimi šparglji in tahinijem neverjetne Michelle iz WorldOfVegan.com je absolutno popolna priloga, s katero boste naredili vtis na množico! Šparglji se odlično ujemajo s skoraj vsakim receptom za burgerje in kar kličejo po pomladi in poletju.

Priljubljene Objave