Pet načinov za usklajevanje službe in šole hkrati

Iskanje nove izobraževalne priložnosti je lahko vznemirljivo, vendar je lahko tudi zastrašujoče, če ste zaposleni s polnim delovnim časom. Kako usklajujete vse, da zagotovite uspeh tako pri pouku kot v karieri?

Tukaj sem, da vam povem, da je to mogoče, hkrati pa ohranjate zdrav razum! Zadnje tri mesece usklajujem delo in svoj certifikacijski program Holistic Nutrition & Health Coach z Nutraforija . Z nekaj skrbnega načrtovanja in nekaj poznih noči mi je uspelo ohraniti zdravo ravnovesje med delom, študijem in prostim časom.

Tukaj predstavljam svojih pet najboljših nasvetov za uspeh ob usklajevanju službe in šole.Kazalo Poglej večPoglej manj

1. Izberite spletni tečaj

Spletni tečaji so idealni za nekoga, ki poskuša usklajevati delo in študij. Največja prednost je, da se vam ni treba voziti v kampus in da lahko berete ali gledate predavanja, ko vam ustreza.

Nutraforija program je v samostojnem tempu, tako da sem lahko branja in izpite načrtoval, ko mi je ustrezalo.

2. Študij nekaj, kar ljubiš

To je morda nepomembno, vendar je bolj verjetno, da boste vztrajali pri svojem tečaju in se izkazali, če izberete predmet, ki vas zanima.

Večinoma (razen izpitov) je moj tečaj z Nutraforija sploh se mi ni zdelo šole! Naučil sem se toliko dragocenih informacij o zdravi prehrani, zaradi katerih sem motiviran in osredotočen na študij.

3. Nastavite urnik

Vsak večer posvetim eno uro svojemu branju in študiju z Nutraforija . Na srečo je tečaj dobro organiziran in razvit z mislijo na študente, tako da je bilo to obvladljivo. Običajno si vzamem eno uro po večerji, ko imam čas za sprostitev in polnjenje po delovnem dnevu.

Ustvarite urnik, ki vključuje urnik učenja, službe in druge obveznosti, in poglejte, kako se vse ujema.

To vam omogoča, da vnaprej vidite morebitne konflikte in jih ublažite. Pri tem pomaga imeti planer ali velik koledar.

4. Priprava obroka

Kaj ima priprava obroka opraviti z vrnitvijo v šolo?

To je VELIKI prihranek časa.

Moje nedeljsko popoldne je namenjeno pripravi kosil in večerij za delovni teden. To pomeni, da mi, ko pridem domov po dolgem delovnem dnevu, ni treba razmišljati o pripravi večerje ali kosila za naslednji dan, temveč se lahko osredotočim na študij.

Druga velika prednost priprave obrokov je, da ostanem na pravi poti z zdravimi, hranljivimi obroki med tednom, namesto da bi se odločil za hitro večerjo v mikrovalovni pečici. Ko grem naprej v svoj tečaj z Nutraforija , postaja vse bolj jasno, kako pomembna je prehrana za vaš um in telo. Svojo raven energije in sposobnost osredotočanja pripisujem prehranjevanju dosledne zdrave hrane za možgane!

5. Povežite se z drugimi

Nutraforija ima skupino sedanjih študentov na Facebooku, ki nam omogoča, da si med seboj izmenjujemo ideje, negotovosti in vprašanja. Ta podporni sistem je bil neprecenljiv, kadar koli sem potreboval potrditev pri tečaju. Njihova upravna ekipa je bila tudi odličen sistem podpore, saj je hitro in temeljito odgovorila na vsa moja vprašanja.

Moj nasvet bi bil, da opravite raziskavo, preden se udeležite spletnega tečaja, in poskrbite za dobre povratne informacije o administrativni podpori. To je nekaj, kar bo ohranilo vaš razum skozi celoten študij.

Priljubljene Objave