Hitra in enostavna zelena svetleča solata s testeninami

S to hitro in enostavno zeleno svetlečo solato iz testenin boste zažareli od znotraj navzven! Poln razstrupljevalne zelenjave, kot so paprika, mikrozelenje in zelena čebula – še nikoli ni bilo lažje sestaviti okusnega zdravega obroka. P.S. Na koncu je video!

Zadnje čase se počutim zelo lenega. Po pozni nočni zabavi za noč čarovnic in veliko preveč rdečega vina sem bil preveč len, da bi sodeloval pri tradicionalni nedeljski pripravi obroka. Žal, zdelo se je, da je v moji prihodnosti teden, poln kupljenih kosil in večerij na hitro.

K sreči sem, ko je prišel ponedeljek zvečer, zbral ravno dovolj energije, da sem sestavil to Hitro in enostavno zeleno svetlečo solato s testeninami. V manj kot 20 minutah sem imela polne štiri dni hranljivih in okusnih kosil za teden.Ta hitra in enostavna zelena svetleča solata s testeninami je polna svežega okusa in je kot nalašč za vikend žar, jed, večerjo ali preprosto jed za kosilo.

Ta recept daje 4 do 5 obrokov.

SESTAVINE

– 1 funt testenin (jaz sem uporabila špinačne testenine)
– 1 skodelica zelene čebule
– 1 skodelica sesekljane paprike
– 1 skodelica mikrozelenja (jaz sem uporabila grahove poganjke)
– 1 žlica česna
– 1 žlica kosmičev rdečega čilija
– Malo oljčnega olja (izpustite, če je brez olja)
– Kapljica vašega najljubšega balzamičnega vinaigreta
– Sol in poper po okusu
– Neobvezno: rdeča čebula

NAVODILA

1. Skuhajte testenine v skladu z navodili do želene stopnje pečenosti. Odcedimo in ohladimo. Če testeninsko solato postrežemo hladno, kuhane testenine potopimo pod hladno vodo, da se nekoliko ohladijo.

2. Medtem ko se testenine kuhajo, sesekljajte zelenjavo.

3. V veliki skledi zmešajte testenine, sesekljano zelenjavo, česen, olivno olje in preliv. Mešajte, dokler niso testenine in zelenjava v celoti prekrite s prelivom.

4. Sol in poper po okusu in UŽIVAJTE!

https://youtu.be/8gTqqY9Ikfk

Priljubljene Objave