Veganski pire krompir v instant lončku, brez olja in WFPB

Ste siti večurnega lupljenja, kuhanja in pireja krompirja? Predstavljam vam veganski krompirjev pire Instant Pot. Prisežem, da jih nikoli več ne boš naredil na staromoden način.

veganski pire krompir z omakoKazalo Poglej večPoglej manj

Popoln za zahvalni dan

Vsako leto se prostovoljno prijavim, da prinesem pire krompir na naša družinska zahvalna praznovanja in božična praznovanja (na žalost mojega zaročenca, haha). Ker je navzočih več kot 20 družinskih članov, je to veliko krompirja za olupiti.

Vedno smo ure in ure lupili krompir, nato pa ga kuhali, dokler ni bil »ravno pravšnji«. Da bi bili kremasti in okusni, bi dodali kupe veganskega mleka in masla.Ko smo odkrili, da jih lahko dejansko pripravite v loncu na pritisk, s tveganjem, da bo zvenelo dramatično, SO SE NAJINA ŽIVLJENJA ZA VEDNO SPREMENILA.

Letos sem na kanadski zahvalni dan pripravila pire krompir. Potreboval sem 25 minut in čiščenje je bilo enostavno. Nikoli več v življenju ne bom olupil nobenega krompirja.

Iščete več receptov z jesensko tematiko? Preizkusite te znane Veganski bučni mafini !

krompir v papirnati vrečki

Na koži in brez olja ali masla

Morda ste skeptični, a popolnoma obljubim, da je ta veganski pire krompir v loncu na pritisk čudovit z olupki in brez olja ali masla!

Ker se v kuhalniku na pritisk krompir tako močno skuha, lupine preprosto postanejo del mezge (poleg tega so najbolj zdrav del). Kuhanje krompirja v zelenjavni juhi pomeni tudi, da dobite bogat, raznolik in kremast okus brez olja in masla. Morali boste poskusiti verjeti!

oseba, ki lupi krompir

Program načrta obrokov

Ta recept v obliki kuhalne plošče se je prvič pojavil v mojem programu za pripravo obrokov na rastlinski osnovi Plant Ahead! Člani prejmejo nov načrt priprave obrokov iz polnovrednih rastlinskih obrokov vsak teden v svoj nabiralnik za samo 7, 99 $/mesec.

Ta program je namenjen zaposlenim ljudem, recepti pa ne bi mogli biti bolj preprosti, hranljivi in ​​okusni. Vsak posamezen recept je sestavljen iz polnovrednih živil, rastlinskega izvora, veganskih in ne vsebuje dodanega olja ali rafiniranega sladkorja. S klikom na gumb za prijavo v zgornjem levem kotu naše strani se lahko pridružite in dobite takojšen dostop do vsakega od naših prejšnjih načrtov obrokov že danes.

veganski pire krompir z omako Tiskanje

Veganski pire krompir v instant loncu

Najlažji veganski pire krompir, ki ga boste kdaj naredili, brez dodanega olja ali masla. Čas priprave25minut 0minut Avtorcarleigh

Sestavine

  • 5 funtov Zlati krompir Yukon Skin On
  • 2 skodelice Zelenjavna juha
  • 1 skodelica Jaz sem mleko Ali drugo vegansko mleko

Navodila

  • Krompir operemo, vendar pustimo lupino. Krompir razrežite na četrtine. Dodajte tako krompir kot zelenjavno juho v vaš instant lonec.
  • Zaprite pokrov in pritisnite ročno. Časovnik nastavite na 8 minut.
  • Ko preteče 8 minut, previdno ročno sprostite pritisk.
  • Krompir pretlačite in počasi dodajajte sojino mleko, dokler ne dosežete želene konsistence. Solimo in popramo po okusu.

Ne pozabi me spremljati Pinterest , Facebook & Instagram !

Priljubljene Objave