Veganska pica s sirom

Prenehanje s sirom je pogosto navedeno kot najtežji del pri prehodu na rastlinsko prehrano. Ta veganski recept za pico s sirom je za vse, ki se lahko povežejo z občutkom!

Z veseljem vam predstavljam ta preprost recept za vegansko mocarelo s 7 sestavinami! Ta veganski recept za pico s sirom ni samo enostaven za pripravo, ampak je tudi izjemno vsestranski. Lahko ga uporabite za pico, namakanje in celo kopanje (seveda se šalim ...).

Je tudi veganska, brez glutena, polnovredna, rastlinska in brez olja! Kaj ne ljubiti?!Ali želite preiti na WFPB?

Prav zdaj lahko dobite na stotine polnovrednih rastlinskih receptov, ki so posebej zasnovani za ZASEDENE ljudi, ki RADIJO okusno hrano! Vsak recept v programu je veganski, brez dodanega olja in po potrebi vključuje alternative brez glutena in oreščkov.

Če imate radi kreativne solate, okusne recepte za juhe in razkošne veganske sladice, si oglejte Planer! To je popolnoma veganska aplikacija za načrtovanje obrokov, ki vam omogoča, da POPOLNOMA PRILAGODITE svoj tedenski jedilnik! Poleg tega, da izbirate med več kot 600 recepti, lahko spreminjate število porcij in ustvarjeni nakupovalni seznam odnesete v trgovino. Rastlinsko življenje še nikoli ni bilo lažje!

Če ste uživali v tem receptu, morate dobiti tudi kopijo Kuharska knjiga ! Vsebuje več kot 140 okusnih, začetnikom prijaznih veganskih receptov za vsako priložnost. Mnogi recepti so primerni za pripravo obrokov in jih je mogoče prilagoditi dietam brez glutena, oreščkov ali soje. Sem omenil, da je celotna knjiga skladna z WFPB? To knjigo mora imeti vsak veganski gurman!

Prav tako moram omeniti, da sem sodeloval s podjetjem Complement, da bi ustvaril neverjetno vse-v-enem prehransko dopolnilo za jedce rastlinske in rastlinsko osredotočene prehrane. x Bistveno dopolnilo je čudovita rešitev za preprečevanje pomanjkanja hranil in lahko prihranite nekaj dolarjev, če se odločite za naročnino!

Veganska pica s sirom

Recept: Veganska pica s sirom

Ta veganska pica s sirom je kremasta, enostavna in okusna! Tudi brez olja in polnovrednih živil, skladno z rastlinsko osnovo. 5od9ocenePorcije:4 Čas priprave:petnajstminut

Sestavine

  • 1 skodelica indijski oreščki, surovo, namočeno, če nimate mešalnika z visoko hitrostjo
  • ½ skodelica vodo, več po potrebi, če ni namočeno
  • 1 žlica mleti česen
  • 1 čajna žlička limonin sok
  • ½ čajna žlička morska sol
  • 1 čajna žlička prehranski kvas
  • 1 žlica paprika

Navodila

  • Če nimate visokohitrostnega mešalnika, namočite surove indijske oreščke čez noč in jih nato odcedite, da bodo mehki za mešanje.
  • Vse sestavine vrzite v mešalnik in jih zmešajte do gladkega. Okusite in po potrebi dodajte več soli ali začimb. Uživajte kot pomako ali uporabite na pici kot sir!

Priljubljene Objave