Veganstvo v Indiji: kako ena ženska v Mumbaju uživa rastlinsko hrano

Kot del Plant You je eno od mojih poslanstev zagotoviti platformo za druge, da delijo svoje rastlinske zgodbe, zmage in želje. Ena od edinstvenih in osupljivih stvari tega življenjskega sloga je, da si ga delijo ljudje po vsem svetu, združeni v svoji strasti do zdravja, živali in okolja. Nedavno sem se obrnil na člane svojega zasebnega Skupina za podporo rastlinam , sprašuje, ali bi kdo želel napisati gostujočo objavo v spletnem dnevniku o svoji rastlinski izkušnji. Navdušen sem, da lahko delim prvo napisano Kinjal Darukhanawala, ustanovitelj Veganska hrana .

Zdrava prehrana v Indiji ni modna muha! Vse več ljudi resno opušča mlečne izdelke in prehaja na rastlinsko prehrano. To zavedanje se v Indiji počasi širi in police supermarketov se hitro polnijo z rastlinskim mlekom, lažnim mesom, hladno stiskanimi sokovi, maslom iz orehov in organskimi proizvodi.

Skratka, biti brez mlečnih izdelkov, živalskih proizvodov ali rastlin v Indiji se ne razlikuje od tega kjer koli drugje na svetu. Ljudje povsod se lahko soočajo z nekaj odpora in posmeha, ko poskušajo narediti nekaj drugače. A tisti, ki se sprašujejo, zakaj nekaj počneš, bodo verjetno isti tisti, ki se bodo v bližnji prihodnosti spraševali, kako si to naredil!Več moči rastlinam!

O avtorju:

Kinjal Darukhanawala je ustanovitelj podjetja Wegan Foods s sedežem v Mumbaju v Indiji. Njeno podjetje želi ponuditi alternative mlečnim izdelkom, da bi ljudem pomagali pri prehodu na rastlinsko/vegansko prehrano brez kompromisov glede prehrane ali okusa.

Priljubljene Objave