Z upoštevanjem teh petih nasvetov takoj prihranite denar na računu za živila

V tem članku boste našli pet nasvetov, kako prihraniti denar na računu za živila

Moje sanje so, da bodo nekega dne vsi imeli dostop do zdrave, polnovredne hrane.

Vendar pa lahko na vaš način prehranjevanja v veliki meri vpliva razpoložljivost in cenovna dostopnost hrane okoli vas.

Več o tej temi se učim v svojem certifikacijskem programu Holistic Health Coach Nutraforija . V našem učbeniku, imenovanem Prehrana: Znanost in aplikacije , se poglobi v to, kako lahko raven dohodka, življenjski pogoji (kot so tisti brez štedilnikov ali hladilnikov) in zdravstvene razmere vplivajo na človekov dostop do hranilno bogate hrane.Več o programu in o tem, kaj se učim tukaj.

To velja celo za tiste, ki živijo na študentskem proračunu. Spomnim se, da sem se včasih, ko sem obiskoval univerzo, včasih odpravil v trgovino z manj kot 25 USD na bančnem računu.

Ob vsem tem sem v današnji objavi na spletnem dnevniku želel razčleniti pet preprostih strategij, s katerimi lahko dolgoročno prihranite veliko denarja na računu za živila.

Kopija petih _zdravih živil_ na skrivaj pakiranih s sladkorjem.jpg

Hrana brez embalaže je vedno najboljša, kar običajno pomeni, da kupujete polnovredna živila rastlinskega izvora ter zmanjšate količino plastičnih odpadkov in stroškov. Ko kupujete pakirana živila, preverite blagovne znamke brez imena. V nekaterih primerih so blagovne znamke brez imena znatno cenejše, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost.

Priljubljene Objave