5 najboljših slanih rastlinskih receptov za buče

Ste že imeli dovolj kave z bučnimi začimbami? Buče so precej vsestranska zelenjava in so še bolj okusne v številnih receptih za slane rastlinske buče.

1. Pumpkin Mac & Cheese

Kremna, tolažilna in popolna za jesen. Izdelava timijana za zdravje Najboljši bučni mac & sir bo resno odpihnil vaše termalne nogavice. Je tako bogat in kremast, da sploh ne boste vedeli, da je brez mleka! Recept tukaj .

recepti za slane rastlinske buče

2. Kremna veganska bučna rižota

To je recept za slano, kremasto in slastno bučno vegansko rižoto, ki bo všeč tudi mesojedcem. S čokolado oblito Katie's sočni recept lahko pripravite celo z masleno bučo, če se tisti dan ne počutite bučno! Recept tukaj .recepti za slane rastlinske buče

3. Tajska bučna juha s kokosovim mlekom

Če me spremljate naprej instagram , veš, kako zelo obožujem TAJSKO hrano. Ko sem zaokrožil pet najboljših slanih rastlinskih receptov za buče, nisem mogel izpustiti te tajske bučne juhe s kokosovim mlekom Okusno vsak dan . Vsi okusi tajske z vso sladkostjo buče. Pridobite recept tukaj .

4. Veganski bučni čili

Zdi se mi, da ne moremo govoriti o jesenskih receptih, ne da bi vključili čili. Sladki in slani vozli so popolna grelna jed za jesen. In kaj lahko naredi čili še boljši? Buča seveda. Oglejte si to neverjetno Veganski bučni čili recept enega in edinega Slastno znanje. Recept tukaj

5. Slana bučna pita

Seveda to ne bi bil bučen zaključek brez omembe PIE. To je veganska, slana bučna pita s koščki mandljev in peteršilja. Poiščite recept na En zeleni planet.

Drugi recepti, ki vam bodo všeč

Če so vam bili všeč ti slani rastlinski recepti z bučami, naj vam predstavim Planer ! Je kot vaš duh za osebno načrtovanje obrokov, saj ponuja več kot 600 enostavnih veganskih receptov, vključno s tem kruhom z visoko vsebnostjo beljakovin.

Najboljši del? Z brezplačno različico lahko svoje prste potopite v čarovnijo. Dobili boste 25 odličnih rastlinskih obrokov, vključno z našimi vrhunskimi začetni veganski načrt obroka .

Priljubljene Objave