Rastlinski recepti za praznične zabave

Skoraj je spet tisti letni čas! Napasite si oči s temi rastlinskimi recepti za praznične zabave!

Ker so prazniki pred vrati, boste morda poskušali narediti vtis na svoje prijatelje, sodelavce in družinske člane na prazničnih večerjah in vsakoletnih druženjih.

Da bi vam pomagal izstopati iz množice, sem ustvaril ultimativni vodnik po najboljših rastlinskih receptih za praznične zabave! Verjemite mi, vegani in ne-vegani vas bodo po poskusu teh jedi prosili za kuharske nasvete!Kazalo Poglej večPoglej manj

Kako se pripraviti na rastlinske počitnice

Ne glede na to, ali počitnice preživljate z družino ali prijatelji, je lahko precej naporno. In razen če so vsi v vaši bližnji okolici vegani, lahko uživanje rastlinske hrane k tej preizkušnji doda raven stresa. Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako preživeti (in uživati) počitnice kot rastlinska oseba:

  • Če se odpravljate k nekomu drugemu na praznično praznovanje, se ponudite prinesite svojo hrano . Če gostitelj ni dobro seznanjen z vegansko kuhinjo, bi to zmanjšalo pritisk.
  • Če gostitelj vztraja pri kuhanju za vas, mu lahko pomagate predlaganje prazničnih veganskih receptov . Pravzaprav bi jih lahko preprosto povezali s tem vodnikom po prazničnih receptih na osnovi rastlin!
  • Ste vi tisti, ki letos gostite praznike? Gostovanje velikega srečanja je velik podvig. Ne bojte se prositi za pomoč oz uporabite alternative, kupljene v trgovini kjer je to mogoče. V zadnjem desetletju se je povpraševanje po veganskih izdelkih močno povečalo, zaradi česar je v trgovinah na voljo široka paleta rastlinskih prazničnih jedi.
  • Drži se tega, kar znaš. Pomislite, kaj je vaša družina rada jedla za božič, in se odločite za veganstvo!
  • Če prinesete jed v kotel, izberite nekaj, kar bi lahko uživali vsi. In ne pozabite pomisliti na logistiko. Naredite nekaj, kar lahko enostavno prepeljete na lokacijo zabave!
koruzna rebra edamame humus

Praznične predjedi na rastlinski osnovi

Da boste lažje začeli na pravi nogi, je tukaj nekaj preprostih in okusnih predjedi, kot nalašč za postrežbo na praznični zabavi.

Tabla za veganske mesnine Hrustljavi kotleti s tofujem Veganska lepljiva rebra

Rastlinsko počitniško napajanje

Ko je čas za glavni dogodek, lahko svoje prijatelje in družino navdušite z eno od spodnjih jedi. Kmalu bodo vprašalitiza recept!

Air Fryer Brstični ohrovt Solata z jabolčnimi orehi cvrtnik bučk

Rastlinske praznične priloge

Eden najboljših delov katerega koli prazničnega obroka je velik nabor prilog, ki si jih lahko vsi delijo in uživajo!

sladki krompirjevi cimetovi zvitki

Rastlinske praznične sladice

Če želite zabavo zaključiti na visokem tonu, ne pozabite nagovoriti sladke plati svojih gostov!

Rastlinske praznične pijače

Med jedmi lahko vzdržujete praznično razpoloženje vseh s temi slastnimi praznično obarvanimi pijačami.

Rastlinski praznični ostanki

Pogostitev se ne konča, ko je konec praznikov! Obstaja nekaj pametnih načinov, kako porabiti praznične ostanke in se izogniti zavrženi hrani.

Za še več navdiha za praznične jedi si oglejte Načrtovalec PlantYou ! Ta digitalni načrtovalec obrokov je zasnovan tako, da kar najbolj olajša življenje z rastlinami. Z več kot 600 recepti v svoji bazi podatkov vam omogoča, da prilagodite svoj tedenski načrt obrokov, izberete število porcij za vsako jed in uživate v prilagojenem nakupovalnem seznamu, ki temelji na vaši izbiri!

Je popolno orodje, ki vas bo popeljalo skozi praznično sezono, in proračunu prijazno darilo za vegane in rastlinske radovedneže! ZDAJ NA VOLJO KOT APLIKACIJA!

Če iščete popolno darilo, ki bi ga postavili pod drevesce, zakaj ne bi navdušili svojih prijateljev in družine, da bi jedli več rastlin? Z več kot 140 okusnimi veganskimi recepti, PlantYou kuharska knjiga je vsestranski in začetnikom prijazen! Ima vse, kar potrebujete za revolucijo v načinu kuhanja.

Priljubljene Objave